Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Meniu

Bratara Buddha Medicinei din pietre semipretioase

Preţ:
52,00 Lei

Descriere

Brățară realizată din Larimar, Lapis lazuri, Piatra de lava, ambele cu diametru de 8mm, brățară cu lungime normală de 20cm. 

Se realizează la comanda orice mărime.

Buddha al medicinei  este de asemenea cunoscut pentru sănătate, fericire și bucurie, se ocupă cu vindecarea suferințelor fizice si psihice. Medicine Buddha are puterea de a însănătoși și de a alunga boliile.

Se folosește ca remediu pentru steaua 2, steaua boliilor. Are întotdeauna ceva albastru, este un element de apă.

Dacă ne confruntăm cu un dezechilibru : o boală, o suferință fizică, mentală sau emoțională, o dizarmonie, o lipsă de abundență sau orice ne produce suferință și durere, noi putem solicita ajutorul și ne putem conecta vibrațional la energia vindecătoare a acestei entități de lumină – Buddha al Medicinei și Vindecării.

Larimar - mesajul lor: deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii original si creativ!
Piatră spirituală, piatră karmică, piatră curativă. Puternic rol protector pe toate planurile, protejează pe cei care au legatură directă cu apa: înotători, marinari
Aduce în viața noastră dragoste, pace, calm,
Simț artistic, inspirație creatoare și artistică (poate fi o piatră a artiștilor)
Amplifică, stimulează controlul asupra propriei vieți, comunicarea, capacitatea de exprimare, creativitatea, spiritul practic, gândirea constructivă, claritatea mentală, energia, răbdarea, acceptarea
Ajută la găsirea sufletului pereche, contactul cu îngerii protectori, meditație și rugăciune
Conferă somn liniștit cu vise spirituale, calmează, înlătură emoțiile negative și deschide spre domenii noi de descoperit. Este recomandat oricăror scopuri patronate de Uranus: explorare de noi direcții, planuri de viitor, succes, expansiunea constiinței, schimbare pozitivă, revoluție personală, îndrăzneală de a porni pe câi nebătătorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor și spre împlinirea personală. Încurajează spre exprimarea personalității în libertate deplină, fără limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoaștere: spiritualitate, astrologie, cultură, religie, filosofie, educație. Protejează împotriva monotoniei, a plafonării, a limitării orizonturilor, a ghinionului și energiilor negative. 
Favorizează vindecarea și auto-vindecarea
Benefic pentru gât, articulații, cap, inimă, dureri muscular, tiroidă, timus, sistemul umunitar
Benefic în cazuri de schizofrenie, dar și alte tulburări psihice
Activează chakrele înalte

Piatra de lavă  - Forma sferică, aspect poros, negru mat, opac
Pietrele de lavă sunt formate in procesul de răcire a lavei si ajung la suprafata printr-o erupție vulcanică.
Este probabil cea mai veche și cea mai frecventă piatră din lume. Piatra de lava vine literalmente din miezul pământului. Aceasta este cunoscută sub numele de bazalt și se găsește din abundență în ocean.
Lava este o roca rezultata in urma eruptiilor vulcanice. Lava fiind foarte mult timp în interiorul pământului înainte să ajungă la suprafață conține energii importante al Pământului. Astfel piatra de lavă are efecte foarte puternice de vindecare și de energizare.
Purtarea bijuteriilor din piatra vulcanică ajută la limpezirea gândurilor îndepărtează confuzia și credințele opresive. Blochează atacul psihic şi îndepărtează influenţele spirituale negative , deschide noi orizonturi. Promovează forța.
Este o piatra ce simbolizeaza curajul si confera putere de a rezista de la toate schimbarile din viata unui om.
 Piatra de lavă este făcută dintr-o lavă rigidă. Se spune că lava este sângele planetei noastre, așa că piatrei de lavă este atribuită o putere aparte care poate fi trezită de purtătorul ei. Piatra de lavă are capacitatea de a acumula căldura și, prin urmare, este adesea folosită pentru masaje.

Lapis Lazuri - simbol al regalității
- Culoare albastru intens cu mici urme de pirit(aurii)
- Piatra psihică, spirituală cu puternic rol protector împotriva atacurilor psihice, energiilor negative
- Fortifică și vitalizează organismul, oferă o stare de bine general
- Aduce în viața noastră noroc, prosperitate, succes, încredere în sine, optimism
- Bun pentru meditație, rugăciune
- Cei care poartă această piatră vor reuși în viață prin forța iubirii, prin capacitatea lor de a dărui iubire necondiționată
- Ajută la atingerea perfecțiunii, la deschiderea al treilea ochi, prin care lumea va fi înțeleasă altfel, la iluminarea spirituală
- Ajută în momente de durere
- Mărește virilitatea
- Previne problemele cardiace
- Nu recomandat pentru diabetici!

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil


Căutare