Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Meniu

Decor Mandala pe lemn, Medicine Buddha Mandala

Preţ:
74,38 Lei
Producător: Herbione
Stoc: Stoc epuizat
Cant:

Descriere

Decor Mandala pe lemn, Medicine Buddha Mandala

Decor perete din lemn, poate fi amplasat oriunde in casa

Dimensiune: 30x30 cm

Material: lemn

Cuvântul "Mandala", selectat preferinţa pentru că înseamnă un ritual de magie sau de cerc utilizate pentru contemplare, în Lamaism sau yoga Tantra. Mandalas de Est sunt folosite în ritualuri - formele tradiţionale: ele pot fi trase, pictate, sau vopsea, la ceremonii speciale, chiar si modelat - imaginea mentală care poate fi construit Lama pe deplin doar iluminată cu forţa de imaginaţie.
Mandalas sunt folosite în ceremoniile sunt foarte importante, pentru că centrele lor, conţin cele mai mari cifre de zeităţi religioase: Siva însuşi (de multe ori în braţele Shakti), sau Amitabha Buddha, Avalokiteshvara, sau unul dintre marii maeştri ai Mahayana, sau pur şi simplu Dorje - simbol al tuturor forţelor divine, în timp ce creative şi distructive. Tratat taoist "Golden Flower" atribuie acest centru sunt unele alchimice "" Properties - proprietăţi de piatră filozofală şi elixirul de nemurire.
Cuvântul tibetan pentru Mandala - "khyilkhor", care înseamnă - "centrul cercului cu pereţii exteriori şi a mediului. Mandalas pot fi create din pietre preţioase, flori, colorate orez, colorate pietre, nisip sau colorate. Nisip, în mod tradiţional din albit de pietre preţioase, este considerat materialul cel mai eficace, deoarece a materialului preţioase şi o abilitate mare necesare pentru a crea detalii fine de Mandala. Fiecare fir de nisip este umplut cu binecuvântările a procesului de ritual, atat de plina de nisip Mandala formează un magazin imens de energie spirituală.

În religia buddhista, o mandala poate simboliza deopotriva mintea si trupul lui Buddha sau a oricarui buddha (aici cu sensul originar, de cel care a atins iluminarea, trezitul). În buddhismul ezoteric principiul este ca o mandala sa contina prezenta (reprezentarea sau simbolul) lui Buddha, desi imaginile de divinitati nu sunt în mod absolut necesare când se realizeaza o mandala. Aceste divinitati se pot manifesta simbolic sub diverse forme - roata, copac, o piatra pretioasa etc.

Practicate regulat, cu o motivatie sincera, mantrele sunt puternici catalizatori pentru efectuarea transformarii mintii; recitarea mantrelor nu este doar o simpla repetare vocala a unor silabe; cei care mediteaza stiu din experineta ca incantarea mantrelor transcende sunetele si cuvintele exterioare; este ca si cum am asculta un sunet subtil, interior, care a fost in interiorul fiintei noastre dintotdeauna.

Puterea intelepciunii mantrelor ne permite sa comunicam mult mai usor cu adevarata intelepciune interioara, ne deschide mintea instinctiv catre intuitie, ramanand detasati de distragerile exterioare.

Prin recitarea mantrelor, practicantul yoga se indreapta catre sine insasi, pentru a-si descoperi propria constiinta si propriul potential nelimitat de a realiza fericirea permanenta.

“Fericirea si suferinta sunt intretinute de propria voastra constiinta, de interpretarea voastra; ele nu vin din afara, dinspre altii.

Toata fericirea voastra si toata suferinta voastra sunt create de voi, de propria voastra constiinta”

Kyabje Lama Zopa Rinpoche

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil


Căutare