Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Meniu

Formular retur produse

Cum fac un retur?

In caz ca nu sunteti multumit de produsul cumparat puteti sa-l returnati in termen de 30 zile calendaristice de la momentul livrarii si noi vom returna banii in maxim 14 zile de la data primirii coletului. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale, cu toate accesoriile initiale, cu toate documentele atasate: brosuri, descrieri, etc...; fara modificari fizice: lovituri, ciobituri, zgarieturi, rupturi, etc...; fara urme de utilizare, nespalate). In cazul in care produsul returnat prezinta deteriorari sau este incomplet, deci nu poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat.

Pernele, fetele de perna si in general produsele care intră în contact direct cu pielea pot fi returnate doar in ambalajul original nedesfacut.

Va rugam ambalati produsul corespunzator (intr-o cutie care protejeaza ambalajul original si produsul). Va rugam atasati si dovada achizitiei (copia facturii). Costul transportului va fi suportat de cumparator.

Banii vom rambursa in contul indicat de dvs., in maxim 14 zile.

Adresa de returnare: Oradea, str. Gheorghe Doja 84/A, judetul Bihor, tel: 0040 727 352969

 

Va rugam completati formularul pentru retur.

 


Căutare