Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Meniu

Termeni si conditii

Herbione.ro este denumirea magazinului online proprietate a pfa Kozma Andrea Eva, avand sediul in Oradea, strada Gheorghe Doja, nr. 84/A, avand numar de ordine in Registrul Comertului F5/71/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO35526777.

Termeni

Site: www.herbione.ro
Vanzator: pfa Kozma Andrea Eva.
Cumparator: persoana fizica sau juridica cu datele de identificare completate corect si pe propria raspundere in formularul de comanda online
Produse: bunuri care apar in Comanda, care vor fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator
Comanda: document electronic incheiat intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa achite contravaloarea acestora. 
Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator. 

Daca Cumparatorul valideaza (bifeaze în mod expres că este de acord cu Termeni si conditii) si trimite comanda, inseamna ca accepta implicit Termenii si conditiile.

Obiectul contractului consta in livrarea produselor comandate online de catre Cumparator, in limita termenilor si conditiilor din acest document.
Contractul este valid incheiat si intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.
Confirmarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail, sms) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Preturile aferente Produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
Preturile nu includ taxele de transport, care sunt calculate separat si va vor fi transmise cel tarziu la finalizarea comenzii.
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site este de 2-7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. In unele cazuri, Vanzatorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, despre care Cumparatorul va fi anuntat.

Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii valide, necesare pentru intocmirea facturii si livrarea comenzii in bune conditii. Cumparatorul are obligatia de a prelua produsele comandate si de a plati pretul produselor din Comanda.

Prin lansarea unei comenzi online pe site-ul herbione.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile si consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, daca datele furnizate de catre Cumparator sunt incorecte si/sau incomplete.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru introducerea gresita in baza de date a informatiilor legate de produse (descriere, situatie stoc, pret, etc...) si pentru erori de sistem care pot influenta aceste informatii.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client, pentru comanda in caz.

Cumparatorul poate renunta la un contract încheiat la distanta, deci la produsul comandat si livrat,  fara invocarea vreunui motiv. Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Potrivit OUG nr 34/2014 termenul in care consumatorul poate renunta la contract este de 14 zile calendaristice, si incepe sa fie calculat din ziua in care consumatorul sau o parte terta (alta decat curierul) si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor. In cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, termenul se prelungeste pana la urmatoarea zi lucratoare.
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul informeaza Vanzatorul  despre decizia sa de retragere din contract utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail sau prin completarea "Formularului de retur" (aceasta nu este obligatorie).
In urma notificarii, Cumparatorul va trebui sa expedieze produsul in cauza impreuna cu copia facturii in termen de cel mult 14 zile. Va fi returnata contravaloarea produsului, fara costurile de livrare.
Vanzatorul nu va prelua produsele returnate daca: coletul se expediaza cu plata ramburs; coletul se expediaza cu plata la destinatar; coletul sau continutul acestuia prezinta leziuni datorate transportului la returnare (coletul este proprietatea celui care expediaza pana la momentul preluarii de catre destinatar. Produsul returnat trebuie sa fie nefolosit, fara urme de uzura, fara modificari fizice (lovituri, ciobituri, zgarieturi, etc...) si ambalat in ambalajul original.  
Vanzatorul ramburseaza contravaloarea produsului in maxim 14 zile zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.
Vanzatorul poate amana rambursarea pana la primirea produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre Vanzator.
Nu pot fi returnate produsele sigilate (cosmetice, scutece, servetele, perne, fete de perna, etc...) din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. 

Clientii care acceseaza site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera Vanzatorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.
Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea Produselor.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Oradea.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Vanzatorul ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO    


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de PFA Kozma Andrea Eva, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Datele furnizate sunt necesare pentru a factura produsele comandate. Refuzul Dumneavoastra determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Vanzator, la adresa de e-mail herbione@herbione.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca neexecutarea este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Evenimentul de forta majora este o imprejurare de fapt, imprevizibila si de neinlaturat.


Vanzatorul isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, deasemenea isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment.

Căutare